Bestellen?

Meer informatie over Schipperen rond Wijk

Eindelijk, 5 jaar na de succesvolle Wijkse Havendagen, is het er dan: een boek over de schippers, de schepen en het water van Wijk bij Duurstede. De initiatiefnemers hebben op 19 november 2005 tijdens een signeersessie bij de plaatselijke boekhandel Pettinga het boek gepresenteerd. Even daarvoor heeft burgemeester Swillens een exemplaar cadeau gedaan aan de goedheiligman die zojuist per schip gearriveerd was in de Wijkse haven.

In de zomer van 2000 waren de Wijkse Havendagen. Toen ontstond ook het plan om alle foto’s en andere informatie in boekvorm uit te brengen. De initiatiefnemers van de Havendagen, Peter Jansen en Henk Muis, samen met Martha de Wit en de vormgever van de tentoonstelling, André van Zwieten, hebben een boek samengesteld, vol uniek beeldmateriaal, historische informatie en vraaggesprekken met oud-schippers. Het gaat om een boekuitgave met harde kaft, 96 pagina’s, 128 foto’s in zwart/wit en 36 in kleur, waaronder historisch topografisch kaartmateriaal, winkelprijs € 22,50, oplage 2000 exemplaren.

Indien u niet in Wijk bij Duurstede woont en toch in het bezit wilt komen van dit unieke boek, kunt u als volgt te werk gaan: maak € 27,50 (€ 22,50 voor het boek, € 5,– voor verzending) over op NL54 TRIO 0198 1445 55 t.n.v. H. Muis P/Adviesbureau onder vermelding van “Schipperen” en het boek wordt u zo snel mogelijk toegezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.