Archief

In de periode dat de stichting Eternally Yours actief was is een grote hoeveelheid publicaties verschenen. De meeste zijn via deze pagina bereikbaar.

Een korte inleiding in wat Eternally Yours nastreeft is hier te vinden.

De Position Paper uit 1993 is te beschouwen als het startdocument van Eternally Yours in opdracht van en met ondersteuning van het toenmalige Vormgevingsinstituut.

Paper for 2nd European Round Table, theme 3: sustainable product development November 1995

In november en december 1996 werd een drietal expertmeetings georganiseerd om het congres van 1997 inhoudelijk voor te bereiden. Naast een overkoepelend verslag zijn er verslagen van de 3 geïdentificeerde thema’s:

Een PDF van het eerste boek “Eternally Yours, visions on product endurance”, verschenen bij 010 publishers, treft u hier aan.

Tijdens de manifestatie ‘Dromen die uitkomen’ van de NCDO in een viertal kerken in november en december 1999 heeft Eternally Yours, naast een inhoudelijke bijdrage aan de expositie zelf, een aantal verschillende activiteiten uitgevoerd. Het betreft een groot aantal (12) presentaties van het gedachtengoed van de Stichting, een twintigtal voordrachten over Primavera, een serie van acht workshops en vier denktanks. Zie hier de gemaakte powerpoint (51.8 MB!) en het verslag van de denktanks.

Hier vind U de  5 uitgebrachte Annual Reports

In de periode 1995 tot 1998 is een aantal nieuwsbrieven uitgebracht.

De bijdrage aan het boek User Behavior and Technology Development vind U hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.